Qapitala checkkredit

our-story-img.jpg

Qapitala checkkredit

En checkkredit från Qapitala kan vara den bästa lösningen när du har ett företag men behöver lite hjälp med ekonomin. Det här är ett flexibelt alternativ som du snabbt kan få tillgång till och som är enkelt att använda. När du behöver lite pengar ger Qapitala dig dem genom en checkkredit. Du bestämmer själv hur mycket av krediten du vill ha och betalar sedan tillbaka utifrån din förmåga. Inga fler onödigt höga räntor eller dyra fakturalösningar.

Läs mer & Få offert redan idag!

Vad är Qapitala checkkredit?

Qapitala är en flexibel checkkredit som du kan få tillgång till snabbt och enkelt. Du bestämmer själv hur mycket av krediten du vill ha och betalar sedan tillbaka den utifrån din förmåga. Inga onödigt höga räntor eller dyra fakturalösningar längre. Qapitala checkkredit fungerar så här: ansök på några minuter, du bestämmer själv hur mycket kredit du vill ha. Fyll i formuläret och bekräfta med BankID. Klart!

Välj hur mycket du vill använda krediten. Du vet hela tiden att du har tillräckligt med pengar för dina kommande utgifter. Om du behöver mer pengar är det bara att logga in på ditt konto och utnyttja vad som finns kvar av checkkrediten innan den löper ut.

Hur fungerar Qapitala checkkredit och vilka är fördelarna?

Qapitala fungerar som en kontokredit med en gräns. Istället för att behöva flera ansökningar om nya lån återkommande kan du med en ansökan fylla i det belopp du behöver och med Qapitala kan du enkelt bestämma hur mycket kredit du vill ha. Detta ger dig både en trygghet och flexibilitet eftersom du kan ha en checkkredit från Qapitala redo när det verkligen behövs – utan att behöva göra en ny ansökan när företaget kanske går lite sämre!

Att ansöka om checkkredit Qapitala är nästan lika enkelt som att göra en banköverföring eller betala ut din lön. Fyll i formuläret online och bekräfta med BankID.

Nöjda kunder har länge funnits hos Qapitala

Jag var uppe sent en kväll och arbetade med min ekonomi. Jag hade spenderat mer än jag hade förväntat mig under de senaste månaderna och jag visste att jag snart skulle behöva hjälp med finansieringen.

Jag tittade på olika lånealternativ, men alla verkade dyra och omständliga att ansöka om. Om jag ansökte om ett lån skulle jag behöva vänta i flera dagar på att bli godkänd och sedan ta tid av min dag för att gå till en bank. Med Qapitala kan du bestämma hur mycket kredit du vill ha och ansöka på några minuter! Det finns ingen ansökningsavgift och processen är snabb och enkel, vilket innebär att när jag behövde pengar fanns de där för mig direkt – ingen väntan!

Ansök om ditt företagslån idag!

Du kan få en offert eller ansöka om en kontokredit hos Qapitala på bara några minuter. Om du vill veta mer om vad Qapitala har att erbjuda kan du kontakta oss idag.