FÖRETAGSLÅNGIVARE

Kontakta oss

FÖRETAGSLÅNGIVARE! SÅ ANSÖKER DU OM FÖRETAGSLÅN!

Här jämför vi alla företagslångivare Online! Att vara företagare och tillfälligt ha det ansträngt ekonomiskt kan vara en anledning till att du behöver låna pengar. Andra anledningar kan vara att du är i uppstarten eller behöver göra en investering. Det kan också vara så att en affärsmöjlighet dyker upp vilket kan få företaget att växa och då behöver du extra kapital. Att ta ett lån hos banken tar ofta lång tid och är svårt och du får vara beredd på att ha med papper, prognoser, och krångla med affärsplan.

Ett företagslån utan säkerhet kan både frigöra tid och göra det värt att se över det enklare former av finansiering som finns på marknaden. Företagslån utan säkerhet kostar i regel mera och alla långivare har olika villkor, så det är värt att jämföra de villkor som gäller innan du ansöker om ett lån. När du väl bestämt dig är det enkelt att få och du har oftast pengarna på kontot inom bara några få dagar eller samma dag. Här jämför vi alla företagslån och vilka avgifter som tillkommer i form av räntekostnader, startavgifter och vem som bär ansvaret för lånet och vad som krävs för att du ska få låna pengar till ditt företag. Det är också viktigt att se över hur lång tid du har på dig att betala tillbaka ditt lån och vilken slags kreditupplysning det gör.

SÅ ANSÖKER DU OM LÅN

Traditionellt tar det rätt lång tid att att ansöka om företagslån och du kan få vänta upp mot minst en månad. På Företagslån Online har vi långivare som tagit bort den långdragna administrativa processen i låneansökan. Du har ofta lånet utbetalt inom 24 timmar.

Låneansökan – I låneansökan fyller du i uppgifter om ditt företag, hur mycket du vill låna och hur lånet ska användas. Signerar med Bank-ID och sedan är det klart. Du kan bli ombedd att komma in med kompletterande dokument. Men i många fall är det lika smidigt som tex OPR Företagslån som erbjuder ett lån där inget pappersarbete krävs, ingen säkerhet utöver personlig borgen, och där pengarna betalas ut samma dag som ansökan har blivit beviljad. Lån ges ut upp till 500 000 kr och med en återbetalningstid om 1 upp till 18 månader. För lån upp till 200 000 kr krävs en borgensman och för belopp som överstiger 200 000 kr så krävs två borgensmän. OPR skiljer sig från många andra på så sätt att alla bolag kan söka om finansiering, oavsett ålder eller storlek. Så titta igenom våra långivare och jämför deras olika villkor.


PONTURE

P - FÖRETAGSLÅNGIVARE


APPROVA

a - FÖRETAGSLÅNGIVARE


FRODA

froda - FÖRETAGSLÅNGIVAREQRED

qred - FÖRETAGSLÅNGIVAREOPR FÖRETAG

opr - FÖRETAGSLÅNGIVARE